Om Sofarejser.dk

Sofarejser.dk's foretrukne sofamodel

Hvorfor lige Sofarejser.dk? Om aftenen, under middagen fredag den 24. juni, fortalte en af de øvrige deltagere om sin mareridtsagtige tur på Caminoen med et andet rejseselskab. Hans beretning bar præg af, hvor bøvlet og forkert denne rejsearrangør havde grebet opgaven an. Der havde været tale om cykling på længere, lige strækninger og fodmarch på kortere, mere uvejsomme strækninger. Håbløst!

Derved opstod ideen om at starte Sofarejser.dk, og vise hvordan den slags rejser kan, bør og skal gribes an ... på nemmeste måde. Rejsearrangøren skulle jo fra starten have tilrettelagt Caminoturen, så der var nogle overkommelige gåture på kortere, lige strækninger, og ikke mindst så der holdt en taxa klar og ventede ved de bøvlede, og mere uvejsomme strækninger. Sådan!

Den anden arrangørs uprofessionelle måde at håndtere tingene på emmer jo massivt af Waste of Bloody Good Drinking Time, So To Speak. Det går sandelig ikke.

I Sofarejser.dk er vi derimod målrettede, og går direkte efter de lavesthængende frugter!

Billedet herover viser Sofarejser.dk's favoritmodel inden for sofaer. Som enhver uden at få problemer kan se er, at vores sofavalg er udtryk for vores fulde og ganske ukritiske støtte til det europæiske palleprojekt, som vi i Sofarejser.dk mener, er det mest oplagte og stabile grundlag for vores aktiviteter på såvel planlægnings- som rejsefronten.

Men nu skal vi ikke fortabe os i hverken dybsindigheder eller anden form for sort tale.

Vi skal nu snart ud at rejse!

Værdigrundlag

I Sofarejser.dk holder vi, hvad vi lover, erklærer Jens, der fortsat er jetlagget efter flyrejsen til Roggio, mens Tina skyndsomt henviser til næste punkt, Sofarejser.dk's forretningskoncept.

Vi holder, hvad vi lover!

Forretningskoncept

Vores forretningskoncept i Sofarejser.dk, vist herunder, illustrerer med al ønskelig tydelighed, hvorfor Sofarejser.dk er en sand vinder:

Ægte rejseglæde med Sofarejser.dk